Menu

Rođendani i eventi

VELIKA NAGRADNA IGRA „SENSES HUNT“ PRONAĐI SKRIVENE OSJETE I OSVOJI VRIJEDNE NAGRADE

Igraj se s nama od 5. do 24. siječnja jer svakog dana nagrađujemo poklon bonom od 200,00 kuna za shopping u City Centeru one, besplatnom ulaznicom u Muzej osjeta i voucherom s 20% popusta na kupnju u muzejskom shopu. Usudi se u novoj godini osjetiti više, zabavljaj se, nauči nešto novo i posjeti nas! 
Preuzmite: Pravila nagradne igre
Preuzmite: LETAK

Rođendanske zabave

Muzej osjeta je najcool mjesto za rođendansku zabavu u Splitu. Zanimljive atrakcije, posebno dizajnirane sobe i naši educirani animatori osigurat će tvojem djetetu i svim gostima sjajnu zabavu i puno, puno nezaboravnih uspomena. 

Spremi se za nezaboravnu zabavu!

Provjeri naše osnovne i premium pakete i rezerviraj svoj termin.

Preuzmite PDF 

Kontaktirajte nas


Eventi

Kada organiziraš event u Muzeju osjeta, tvoje želje su naša zapovijed. Pruži svojim gostima zabavno iskustvo, bez obzira organiziraš li sastanak za malu skupinu poslovnih partnera, promociju novog proizvoda, konferenciju za medije, party tvrtke ili teambuilding! Istraži atrakcije našeg muzeja, pomakni granice svojih osjetila i stvori nezaboravne uspomene svim gostima. Usudi se osjetiti više i dopusti našem ljubaznom i pedantnom osoblju da učini tvoj event doista posebnim.

Spremi se na nezaboravnu zabavu!

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Gdje smo?