Menu

Grupne posjete

Dovodiš grupu posjetitelja u Muzej osjeta? Nema problema! Čitaj dalje i saznaj kako možeš dobiti grupni popust. Što je bolje od posjeta Muzeju osjeta? Bolje je kad naš muzej posjetiš u društvu. Dovedi svoju ekipu u najzanimljiviji muzej u Splitu. Grupe od 10 i više članova dobivaju 10% popusta na cijenu ulaznice ako posjet muzeju rezerviraš barem 15 dana unaprijed. Bilo da u Muzej osjeta dovodiš đake, studente ili turiste, stojimo ti na raspolaganju.

Odrasli, studenti, turisti i privatni posjeti

Za sve grupe odraslih posjetitelja i studenata s 10 i više članova, kao i za sve vođene ture koje organiziraju treće strane, potrebno je rezervirati posjet barem 15 dana unaprijed.

Rezerviraj grupni posjet unaprijed - tako ćeš ostvariti popust, a tvoja grupa neće morati čekati u redu.

Škole i vrtići

Neka Muzej osjeta postane zabavna i poučna nadopuna gradivu koje se uči u školi. Muzej osjeta otvara vrata svim predškolcima i školarcima. Preporučamo ti da zatražiš razgledanje s vodstvom, koje vode posebno educirani zaposlenici muzeja. Možeš rezervirati i razgledanje muzeja i samostalno provesti svoju grupu kroz postav.

Molimo te da grupni posjet rezerviraš barem 15 dana unaprijed.


Grupe posjetitelja s posebnim potrebama

Dovedi svoju grupu u Muzej osjeta! Naš muzej je odlučan u namjeri da pruži zabavu svoj djeci, mladima i odraslima svih vrsta sposobnosti. Za tvoju grupu možemo po mjeri osmisliti programe ili posjete prilagođene svim potrebama, sposobnostima, uzrastima i interesima posjetitelja. 

Molimo te da grupni posjet rezerviraš barem 15 dana unaprijed.Agencije za socijalni rad i neprofitne udruge

Muzej osjeta potiče posjete agencija za socijalni rad i neprofitnih udruga.

Molimo te da grupni posjet rezerviraš barem 15 dana unaprijed.

Kontaktirajte nas


instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
Instagram

Gdje smo?